Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Biciclete electrice Fantic, gama E-MTB Enduro


Biciclete electrice Fantic, gama E-MTB Enduro
  14.09.2022

Construit pentru coborari naturale, noi trasee, parcuri de biciclete si pentru pante agresive, lineup-ul de modele Enduro al brandului Fantic este compus din 3 modele: Sport, Race si Factory. Al doilea model se distinge prin suportul de sa din carbon. Aceasta gama de biciclete electrice Fantic se adreseaza celor care doresc un model extrem de performant, agil si de incredere pentru a naviga atat in zone abrupte, cat si pe sectiuni accidentate. Bateria 720Wh va permite sa ajungeti in top. Toate modelele de biciclete electrice Fantic au fost gandite pe baza experientei istorice in curse off-road si cross racing si au in comun urmatoarele aspecte: control absolut in toate conditiile pe traseu, design eficient si componente exclusive.

Fantic XEF 1.9 Factory - geometrie orientata pentru downhill pentru distractie epica!
Singura bicicleta electrica enduro de pe piata care iti da ocazia sa faci imposibilul. Unitatea de putere este un motor BROSE S-MAG conceput pentru e-mountain biking extrem de sportiv. Conform brandului italian, acest motor a fost declarat cel mai bun de tip EMTB in 2019.

Fantic XEF 1.9 Race - ebike montan echipata cu motor Brose S Mag construit pentru cei mai activi rideri. Motorul are o greutate de doar 2, 8 kg. Pe langa putere, motorul ofera o rulare silentioasa si o pilotare lina. Bateria 720 Wh se caracterizeaza prin durabilitate in cele mai severe conditii.


Fantic XEF 1.8 Sport - aceasta bicicleta electrica montana reprezinta evolutia modelului care a castigat numeroase premii in domeniu, XF1 Integra 180. Este infuzat cu ADN-ul Fantic, dar aduce fiabilitate crescuta si performanta imbunatatita. Noul cadru Enduro din aluminiu si componentele de calitate inalta fac din modelul Enduro EMTB de fata un reper important pe acest segment de piata. Pe XEF 1.8 Sport este instalat tot un motor Brose S Mag, conceput pentru cei mai competitivi rideri. Punctele cheie consta in rularea silentioasa si fluiditatea la pedalare. Chiar si in conditii solicitante, bateria 720 Wh ramane fiabila, durabila si de incredere.

Gama de biciclete electrice Fantic este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Tag-uri

e mtb enduro, e mountain bike, fantic, bicicleta electrica montana, biciclete electrice fantic,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate