SKI-JET

 Manualul de utilizare Cititi cu atentie Manualul de utilizare si Instructiunile primite de la vanzator, inclusiv stickerele de avertizare si instructiuni lipite de producator pe vehicul. Atasati in permanenta in timpul mersului cheia de contact la echipamentul dvs prin elasticul atasat acesteia.

 

Echipamentul adecvat Echipamentul adecvat este esential si poate salva vieti:

 

              ✓  Vesta de flotabilitate este obligatorie

              ✓  Ochelari protectie

              ✓  Manusi

              ✓  Pantofi de apa

 

Ski-jet Respectati modalitatea in care trebuie folosit ski-jet-ul si nu puneti in pericol viata dvs sau a altor participanti la sporturile nautice. Ski-jet-ul este o ambarcatiune puternica si poate scapa cu usurinta de sub control. Pastrati o distanta optima fata de alte ambarcatiuni, sportivi care fac caiac, stand-up-paddle, zona de inotatori sau de mal.

 

 inspectie Inainte de plecare faceti o minima inspectie vehiculului. Faceti plinul rezervorului, verificati bateria. Nu atasati accesorii neautorizate vehiculului. Aveti grija sa aveti reviziile facute.

 

ambarcatiune inmatriculabila Ski-jet-ul este o ambarcatiune inmatriculabila. Respectati regulile de circulatie marina, reduceti viteza in zona porturilor si nu mergeti in zonele interzise. Nu conduceti sub influenta alcoolului.

 

 Andocarea Andocarea este preferabil sa se faca pe o platforma specializata care tine ambarcatiunea deasupra apei, iar transportul cu o remorca speciala de ski-jet.