Piaggio MP3 530 HPE Exclusive, o solutie avansata de mobilitate pe trei roti

Piaggio MP3 530 HPE Exclusive, o solutie avansata de mobilitate pe trei roti

16.03.2023

Piaggio MP3 530 HPE Exclusive se afla in topul scuterelor cu trei roti. Acest model avansat ridica stacheta in termeni de performanta si tehnologie, cu o serie de caracteristici in stil auto precum cruise control, marsarier, camera retrovizoare si inovatia BLIS (Blind Spot Information System). Un scuter fara egal cand vine vorba de modele cu doua si trei roti, partenerul perfect pentru cei orientati catre viitor. 

MP3 530 HPE Exclusive este cel mai performant scuter cu trei roti produs de Piaggio. Este alimentat de un motor 530 cc Euro5 HPE si livreaza combinatia ideala de confort si siguranta, devenind o solutie extrem de practica de mobilitate pentru transport urban si in afara orasului. 

Din punct de vedere estetic, Piaggio MP3 a primit o serie de imbunatatiri, inspirate de ultimele trenduri din lumea automobilistica. Luminile LED complete pun in valoare liniile elegante, in timp ce partea frontala extinsa asigura protectie crescuta. Saua are un nou design si poate acomoda un pasager, oferind in plus o pozitie de riding mai relaxata pentru control sporit in cele mai diverse situatii la pilotare. 

Motorul High Performance fin tunat cu 1 cilindru in 4 timpi, racit cu lichid, SOHC, pe injectie electronica a fost complet reproiectat pentru a livra performanta optimizata, vibratii reduse si un consum de combustibil mai eficient. Constituie o reala evolutie si genereaza peste 44 cai putere, fapt ce transforma modelul MP3 500HPE Exclusive din familia de scutere Piaggio in cel mai modern vehicul cu trei roti de pe piata. 

Brandul italian a combinat cele mai recente inovatii pentru a crea o experienta de riding la standarde inalte. Piaggio MP3 530 HPE Exclusive dispune de pornire electrica, compartiment pentru manusi cu port USB integrat, compatiment de depozitare spatios amplasat sub sa, cel mai mare display TFT de pe segmentul de scutere cu trei roti. Ecranul 7-inch color permite acces la apeluri, la playlist si navigatie prin GPS. Pachetul este completat de sistemul LCDAS (Lane Change Decision Aid System) care are rolul de a avertiza riderul cand se aproprie rapid alte vehicule din spate.  

Alte caracteristici: 

  • ABS - CBS & ASR
  • frane fata: doua discuri, 285 mm 
  • frane spate: un disc, 240 mm 
  • roti fata: 110/70-13” 
  • roata spate: 140/70-14”
  • emisii CO2: 93 g/km
  • conform normelor EURO 5
  • rezervor 13.7 litri
  • optiuni de culoare: albastru, gri mat, gri inchis, negru. 

 


Scuterul Piaggio MP3 530 HPE Exclusive este un partener de calatorie de incredere, manevrabil si distractiv de pilotat.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 125

2024 KTM RC 125 este pregatit de start, remarcandu-se prin styling-ul inspirat de cursele MotoGP. Aceasta motocicleta SuperSport ofera manevrabilitate si ergonomie imbunatatita. Permite pilotarea pe strada si pe circuit. Spiritul sau de racer autenti...

CITESTE MAI MULT