Ce atuuri ofera motocicleta CF Moto 650MT?

Ce atuuri ofera motocicleta CF Moto 650MT?

18.12.2020

Este dificil să te afirmi pe segmentul de motociclete adventure tourer cand ai ca rivali modele precum Honda CB500X ABS, Kawasaki Versys 650 ABS si Suzuki DL650 V-Strom, Yamaha XT660Z Tenere sau Royal Enfield Himalayan 400. Totusi, motocicleta CF Moto 650MT nu dezminte performantele prin care o descrie constructorul chinez, afirmandu-se drept una dintre cele mai manevrabile modele disponibile in categoria sa de pret.
Va prezentam pe scurt motivele pentru care aceasta motocicleta 650cc merita avuta in atentie de catre pasionatii aventurii pe doua roti. 

In primul rand, modelul sport tourer CF Moto vine echipat cu un motor cu 2 cilindri in linie, 4 timpi, 649.3cc, DOHC, pe racire cu lichid, EFI. Secretul acestei motociclete CF Moto consta in tehnologia de fabricatie a celor 2 cilindri in linie cu miscare in 4 timpi din componenta motorului Bosch EFI: vibratia se mentine redusa exceptand cazul in care se trece de pragul de 10000 rpm. Asadar, 650MT poate deveni prietenul celor care sunt prinsi in traficul de zi cu zi, dar va face fata fara probleme si la calatorii line. O motocicleta pe care nu va simtiti confortabil sa o pilotati pe distante mari poate fi o investitie mai putin fericita. Nu este cazul in ceea ce priveste modelul de fata. Atragatoarea 650MT dispune de o sa captusita care favorizeaza un bun suport lombar. Ca specificații tehnice, amintim cutia de viteze cu 6 trepte, franele hidraulice pe disc, suspensia fata cu furca telescopica inversa. 

Modelul se bazeaza pe aceeasi platforma ca si motocicleta naked CF Moto 650NK si se axeaza pe confortul riderului si ofera urmatoarele caracteristici touring: parbriz reglabil, rezervor de capacitate 18 litri, autonomie de pana la 400 km și faruri LED. Inaltimea seii este de 840 mm, insa exista posibilitatea de a opta pentru o sa mai joasa, de 820mm. Tabloul de bord include contor, ceas și lumină de avertizare pentru combustibil, plus alte date necesare unei experiente de riding la standarde moderne. Nici ca estetica, aceasta motocicleta nu este mai prejos, facandu-se remarcata datorita stilului deosebit. Sunt disponibile două scheme de culoare Athens Blue / Matte Titanium Grey si Nebula White / Matte Titanium Grey, iar grafica este realizata de casa de design a KTM, Kiska.

Te-ar putea interesa si:

Conducatorii auto romani cu permis categoria B vor avea posibilitatea sa conduca o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult