KTM Europe Adventure Rally - Editia 2024

KTM Europe Adventure Rally - Editia 2024

13.12.2023

KTM Europe Adventure Rally debuteaza pentru sezonul 2024 in regiunea portugheza, Algarve.

Pe 7 - 10 octombrie, aventurierii in portocaliu se vor imbarca in calatoria anului alaturi de un grup exclusivist de rideri de motociclete KTM care impartasesc aceeasi pasiune. 

In urma cererii ridicate din partea entuziastilor KTM ADVENTURE, pentru anul urmator vor fi mai multe locuri disponibile pentru doritori. KTM Europe Adventure Rally marcheaza a saptea editie a evenimentului european si face parte din calendarul 2024 KTM Adventure Rally. 

Dupa Verificarea Tehnica si Inregistrare, toti participantii (de la incepatori la cei mai experimentati rideri) vor avea parte de trei zile de explorare si distractie. Acoperind un total de aproximativ 800 km, fiecare rider poate alege traseul dorit, intrucat exista o combinatie de rute mai usoare, precum si de sectiunii medii ca dificultate si hardcore, acestea din urma destinate unei experiente mai extreme. 

Pe parcursul raliului 2024 KTM Europe Adventure Rally, riderii se vor bucura de peisaje pitoresti pornind din Lagos, apoi trecand in zona de coasta cu plaje si pe dealuri, dar si pe trasee care strabat paduri dense si orasele. Riderii se pot inscrie in grupuri ghidate sau pot opta pentru varianta 'Rally style' care presupune utilizarea instructiunilor prin GPS. 

Ambasadorii KTM, Chris Birch, Johnny Aubert si Giovanni Sala vor fi alaturi de participanti pentru a-i ghida si instrui. Asistenta experta va fi furnizata de echipa tehnica KTM, formata din cei care se ocupa de dezvoltarea motocicletelor in departamentul R&D, de specialistii brandului din cadrul Managementului Productiei si de reprezentanti Customer Service. 

Pentru o binemeritata odihna, concurentii la acest raliu vor beneficia de cazare de patru stele, cina, muzica si distractie. De asemenea, vor putea lua parte la workshop-uri de riding si bike setup. Constructorul austriac ii incurajeaza pe toti riderii de motociclete KMT de tip adventure, indiferent de nivelul de experienta, sa se alature evenimentului. 

KTM EUROPE ADVENTURE RALLY este unul dintre cele sapte raliuri foarte cautate la nivel mondial din calendarul 2024 si este acompaniat de spectaculoasele evenimente 2024 KTM ADVENTURE RALLY care vor avea loc in Australia, China, Noua Zeelanda, Africa de Sud, SUA si, pentru prima data, de America de Sud pentru anul urmator. 

Rezervarile pentru 2024 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY din Lagos, Portugalia vor incepe pe 30 ianuarie 2024 pe portalul online oficial. 

2024 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY - aspecte esentiale:

  • Se desfasoara intre 7-10 octombrie in Lagos, Portugal
  • Limitat la 250 de locuri
  • Cazare 4 stele la standard inalt 
  • Rute selectate in mod expert de personalul KTM si ambasadorii brandului cu etape zilnice speciale dedicate
  • La eveniment vor fi prezente starurile KTM: Chris Birch, Johnny Aubert si Giovanni Sala.

 


Rezervarile pentru 2024 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY din Portugalia incep pe 30 ianuarie 2024 pe portalul online oficial. 

Te-ar putea interesa si:

Binder si Miller aduc puncte pentru Red Bull KTM Factory Racing in Runda 2 

Brad Binder s-a clasat pe locul al 4-lea si Jack Miller pe 5 pentru a incheia inca un weekend competitiv MotoGP pentru Red Bull KTM Factory Racing. A fost al doilea Mare Premiu din campanie si doar al cincilea desfasurat pe Circuitul International Al...

Citeste mai mult