Vespa si Disney - o colaborare exceptionala 

Vespa si Disney - o colaborare exceptionala 

14.07.2023

Doua marci emblematice se intalnesc intr-o editie limitata care celebreaza o aniversare speciala: producatorul italian de scutere Vespa prezinta modelul Vespa Disney Mickey Mouse Edition. Ambele branduri au fost intotdeauna pline de culoare si in lumina reflectoarelor, cu Vespa exprimand distractia si libertatea de miscare pe doua roti. Scuterul popular Vespa a materializat recent aventurile fantastice ale lui Luca, opera de animatie a Disney si Pixar. 

Vespa s-a alaturat proiectului special pentru Disney100, platind tribut acestei aniversari printr-o colaborare globala intre cele doua branduri din care a rezultat modelul Disney Mickey Mouse. Vespa inseamna mai mult decat un simplu mod de transport, este un stil de viata: extensia personalitatii unui rider, a istoriei si a calatoriei sale. Un partener minunat de deplasare care, in aceasta editie speciala, elibereaza imaginatia si ne incurajeaza sa visam departe. 


Michele Colaninno, Sef Executiv de strategie globala, produs, marketing si inovatie al Piaggio Group, a declarat cu privire la colaborarea Vespa cu Disney: „Visurile ne permit sa privim spre viitor cu optimism, chiar si in vremuri complexe. O emblema atemporala cum este Vespa nu putea sa rateze aceasta sarbatoare, cu ocazia aniversarii de 100 de ani a Disney, aducand un tribut creativitatii, imaginatiei si distractiei - valorile care au propulsat dintotdeauna Vespa. Aceasta colaborare intre Vespa si Disney reprezinta celebrarea a doua companii istorice care au un vis comun: sa permita tuturor sa-si exprime imaginatia in mod liber”. 

Claire Terry, Vicepresedinte Senior, Disney Consumer Products, Games & Publishing EMEA a spus: „La fel ca 
Mickey Mouse, Vespa este o emblema culturala, evocand distractia si aventura si alcatuiesc impreuna o combinatie minunata. Suntem deosebit de incantati sa aducem fanilor aceasta versiune a scuterului de legenda in anul nostru de centenar si sa transmitem tuturor sarmul si personalitatea lui Mickey in destinatiile de pretutindeni”.

Vespa Primavera 50cc, 125cc si 150cc au in aceasta editie speciala o schema de culoare pe negru cu rosu, alb si galben, aceleasi nuante care au insufletit personajul faimos al lui Walt Disney. Rotile galbene fac trimitere la pantofii lui Mickey Mouse, iar oglinzile negre amintesc de urechile sale rotunde. Un tipar grafic care sublinieaza silueta personajului de desene animate decoreaza lateralele scuterului si partea frontala. In final, semnatura lui Mickey Mouse nu putea lipsi, aparand pe sa si pe carcasa superioara. 

Scuterul Disney Mickey Mouse Edition creat de Vespa vine cu o casca in aceleasi culori uimitoare. 


Vespa s-a alaturat proiectului special pentru Disney100, creand scuterul Vespa Primavera Disney Mickey Mouse Edition in variantele de motorizare 50cc, 125cc si 150cc.

Te-ar putea interesa si:

TransAmerica CFMOTO ADVENTURE RIDE - invitatie la aventura si calatorie prin Argentina

TransAmerica CFMOTO ADVENTURE RIDE - invitatie la aventura si calatorie prin Argentina Pe 20 aprilie, prima editie CFMOTO ADVENTURE RIDE-TransAmerica a capatat contur! Sase rideri au urcat in saua motocicletelor CFMOTO 700MT pornind spre Salta, ...

Citeste mai mult